Besplatan Kamp: Wind Rock Festival je odlučio da omogući besplatan kamp svim posetiocima koji žele da uživaju u festivalskom duhu tokom višednevnog događaja. Besplatan kamp je odlična prilika da se povežete sa istomišljenicima i provedete vreme u prijateljskom okruženju.

Broj Mesta je Ograničen: Imajte na umu da je broj mesta na besplatnom kampu ograničen. Kako bismo obezbedili siguran i udoban boravak. Zbog toga OBAVEZNO je svoj dolazak prijaviti ranije.

Prijave Putem Facebooka i Instagrama: Prijavljivanje se za besplatan kamp je sada lakše nego ikad! Samo pošaljite poruku na našim društvenim mrežama, Facebook (Wind Rock Fest) ili Instagram (@windrockfest), kako biste rezervisali svoje mesto. Naše tim će vam pružiti sve potrebne informacije i potvrditi vašu prijavu.

Lokacija na Obali Jezera i Blizina Gradskog Bazena: Ovo je posebno uzbudljiv detalj! Naš besplatan kamp se nalazi na prelepom mestu, tik uz obalu jezera, pružajući vam priliku da uživate u predivnom prirodnom okruženju. Pored toga, festival je udaljen samo nekoliko koraka od gradskog bazena, tako da ćete imati mogućnost da se osvežite u vodi tokom toplih dana.

Pravila Ponašanja: Budimo odgovorni kamperi, molimo vas da se pridržavate sledećih pravila ponašanja na besplatanom kampu:

  1. Čistoća: Očuvajte čistoću kampa ..
  2. Tišina: Poštujte noćni mir kako biste omogućili svim kamperima dobar san.
  3. Nema otvorenog plamena: Otvoreni plameni, kao što su vatre ili roštilji, nisu dozvoljeni na kampu.
  4. Sigurnost: Čuvajte svoju opremu i vrednosti i budite pažljivi prema drugim kamperima.
  5. Ekološka odgovornost: Poštujte prirodu i okolinu. Ne uništavajte drveće i biljke. Nemojte praviti smetlište.

Prijavite nepravilnosti: Ako primetite nepravilnosti ili imate potrebu za bilo kakvu pomoć, obratite se osoblju kampa ili obezbeđenju festivala.

Napomena: Da, možete se i kupati u jezeru tokom festivala kako biste se rashladili i uživali u prirodi.

Hvala vam na razumevanju i saradnji. Wind Rock Festival je posvećen stvaranju nezaboravnog iskustva za sve posetioce, a besplatan kamp je deo te misije. Radujemo se što ćemo vas videti na festivalu i što ćemo zajedno stvoriti nezaboravne festivalske trenutke!

S poštovanjem, Organizacioni tim Wind Rock Festivala